Tuduhaké menu pokok

Arthur Antunes Coimbra utawa kang dikenal kanthi jeneng Zico (lair 3 Maret 1953; umur 66 taun) ya iku mantan juru main bal-balan saka nagara Brasil. Saiki Zico dadi pelatih ing Irak.

Zico
Zico6.jpg
Zico
Katerangan priangga
Jeneng dawa Arthur Antunes Coimbra
Dhuwur 1.72 m (5 ft 7 12 in)[1]
Posisi main Glandhang serang
Playmaker
Karir nom
1967–1971 Flamengo
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1971–1983 Flamengo 212 (123)
1983–1985 Udinese 39 (22)
1985–1989 Flamengo 37 (12)
1991–1994 Kashima Antlers 45 (35)
Gunggung 333 (192)
Tim nasional
1976–1988 Brasil 72 (52[2])
Tim dikemunah
1999 Kashima Antlers
2000–2002 CFZ
2002–2006 Jepang
2006–2008 Fenerbahçe
2008 Bunyodkor
2009 CSKA Moskwa
2009–2010 Olympiacos
2011– Irak

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


RéferènsiBesut