Tuduhaké menu pokok

22 Januari punika dinten ingkang kaping 22 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut