Tuduhaké menu pokok

28 Januari punika dinten ingkang kaping 28 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut