Tuduhaké menu pokok

PrastawaBesut

Januari–MaretBesut

  • 3 FèbruariProtokol London ngakoni kamardikan lan kadaulatan Yunani saka Kakaisaran Ottoman minangka pituwas pungkasan Perang Kamardikan Yunani.
 
Kabébasan mimpin rakyat déning Eugène Delacroix sing ngrayakaké Révolusi Juli(27 Juli).

April–JuniBesut

Juli–SeptemberBesut

Oktober–DhésèmberBesut

Dinané ora dingertèniBesut

LairBesut

Januari–JuniBesut

Juni–DhésèmberBesut

Tanggalé ora dingertèniBesut

SurutBesut

Januari–JuniBesut

Juli–DhésèmberBesut

Ora dingertèniBesut