Emily Dickinson

Emily Elizabeth Dickinson (lair 30 Dhésèmber 1830 – pati 15 Mèi 1886 ing umur 55 taun) punika satunggiling pujangga Amérika Sarékat ingkang pinunjul. Karya ingkang dipunasilaken Emily Dickinson kathah sanget, kirang langkung 1.800 geguritan. Sanadyan makaten, karyanipun ingkang dipunterbitaken nalika Emily taksih urip namung sawatawis salusinan waé.

Emily Dickinson
Wikisource
Wikisource basa Inggris ndarbeni kaca perkawis