4 Oktober punika dinten ingkang kaping 277 utawi 278 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

3 Oktober-4 Oktober-5 Oktober