Tuduhaké menu pokok

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • Dinten Natal ing kalèndher Julius. Dinten Natal dipunriyayakaken déning Igréja-gréja Ortodoks kados ta Ortodoks Koptik, Ortodoks Masedonia, Ortodoks Serbia, Ortodoks Ruslan, Ortodoks Anthiokhia kaliyan ugi Gréja Ortodoks Yunani ing Atena & Mesir.

Uga delengenBesut