Tuduhaké menu pokok

30 November punika dinten ingkang kaping 334 utawi 335 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

29 November-30 November-1 Dhésèmber