Tuduhaké menu pokok

29 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 29 November)

29 November punika dinten ingkang kaping 333 utawi 334 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

1975-Yoyo (musisi)

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut