Gendéra ya iku pralambang saka kain kang didadèkaké lambang saka Nagara.[1]

Gendéra nagara-nagara ASEAN kumlèbèt ing Jakarta.

Cathetan sukuBesut

Cithakan:Pratélan Gendéra