Tuduhaké menu pokok

10 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 344 utawi 345 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

9 December – 10 Dhésèmber – 11 Dhésèmber