9 Fèbruari

tanggal

Cithakan:Fèbruari 2010

9 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 40 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

8 Fèbruari – 9 Fèbruari – 10 Fèbruari