Persatuan Wartawan Indonésia

Persatuan Wartawan Indonésia ya iku salah sijiné organisasi profesi kanggo para wartawan ing nagara Indonésia [1]. Organisasi iki lair ing kutha Sala, Jawa Tengah. Nalika wanci lair, organisasi iki setaun sabanjuré Indonesia mengeti kamardikan[2]. Nalika diwiwiti saka 9 Fèbruari 1946, saiki dino iku dadi peringatan hari pers nasional. Pangurus saka organisasi iki lumrahe ganti saban lima taun pisan[3].

Persatuan Wartawan Indonesia
Republik Indonesia
CekakanPWI
Alamat kantor pusatGedung Dewan Pers Lantai IV, Jl. Kebon Sirih No. 34 Jakarta Pusat Indonesia

Cathetan sukuBesut

Pranala njabaBesut