Tuduhaké menu pokok

21 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 355 utawi 356 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • Dinten wiwitanipun mangsa asrep ing bumi sisih lor.

Uga delengenBesut

20 Dhésèmber-21 Dhésèmber-22 Dhésèmber