Tuduhaké menu pokok

22 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 356 utawi 357 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

21 Dhésèmber-22 Dhésèmber-23 Dhésèmber