Tuduhaké menu pokok

24 Juni punika dinten ingkang kaping 175 utawi 176 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatosBesut

  • 2012 Muhammad Mursi kapilih dados Présidhèn Mesir.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    23 Juni – 24 Juni – 25 Juni