Tuduhaké menu pokok

10 Dhésèmber

tanggal
(Kaelih saka 10 Desember)

10 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 344 utawi 345 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

9 December – 10 Dhésèmber – 11 Dhésèmber