Tuduhaké menu pokok

12 Januari punika dinten ingkang kaping 12 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

  • 2010-Lindhu mawi kakiyatan 7 skala Richter ngoregi ibukitha Haiti lan sacelakipun nalika ing pukul 16.45 wekdal lokal. Kathah yasan runtuh lan éwonan tiyang dipundugi tiwas. (Kompas)

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut