Tuduhaké menu pokok

14 Sèptèmber

tanggal
(Kaelih saka 14 September)

14 September punika dinten ingkang kaping 257 utawi 258 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

13 September – 14 September – 15 September