14 Sèptèmber

tanggal
(Redirected from 14 September)

14 September punika dinten ingkang kaping 257 utawi 258 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

13 September – 14 September – 15 September