Tuduhaké menu pokok

16 Juli punika dinten ingkang kaping 197 utawi 198 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

15 Juli – 16 Juli – 17 Juli