16 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 16 November)

16 November punika dinten ingkang kaping 320 utawi 321 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut