19 April punika dinten ingkang kaping 109 utawi 110 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

18 April – 19 April – 20 April