19 April punika, dinten ingkang kaping 109 utawi 110 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

Dinten Riyadi saha Dinten AgengBesut

Kapurih Mangga Ugi DipunpriksaniBesut

18 April19 April20 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_April&oldid=804000"