Tuduhaké menu pokok

20 April punika dinten ingkang kaping 110 utawi 111 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatosBesut

  • 20 April 2011 Montor miber régional Sukhoi Superjet 100 nglaksanakaken pamiberan komersialipun ingkang kapindhah saking Yerevan, Arménia, dhateng Moskwa.
  • 20 April 2011 Penyanyi balada Indonésia, Franky Sahilatua, tilar donya ing Jakarta ing yuswa 57 taun.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    19 April – 20 April – 21 April