Tuduhaké menu pokok

1 Oktober punika dinten ingkang kaping 274 utawi 275 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • Hari Kesaktian Pancasila-Dinten Kasaktènipun Pancasila

Uga delengenBesut

30 September – 1 Oktober – 2 Oktober