20 September punika dinten ingkang kaping 263 utawi 264 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

  • 2004-Pemilu Présidhèn Indonésia Puteran kaping kalih.

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

19 September – 20 September – 21 September