Tuduhaké menu pokok

23 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 23 November)

23 November punika dinten ingkang kaping 327 utawi 328 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut