Tuduhaké menu pokok

24 Oktober punika dinten ingkang kaping 297 utawi 298 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • Dinten Dhokter Indonésia
  • Dinten PBB

Uga delengenBesut

23 Oktober-24 Oktober-25 Oktober