25 Oktober

tanggal

25 Oktober punika dinten ingkang kaping 298 utawi 299 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

  • 1945-Sakuthu ndharataken 6.000 wadya saking Dhivisi 23 ingkang dipunpimpin déning Brigadhir Jendral Mallaby ing Surabaya kanggé nglucuti wadya Jepang.
  • 1945 – Infantri angka 49 Inggris dumugi Indonésia dipun-pandhégani déning Jendral Mallaby.
  • 1965 – Kesatuan Aksi Mahasiswa Indonésia (KAMI) mawujud.

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

24 Oktober-25 Oktober-26 Oktober