Tuduhaké menu pokok

25 Oktober punika dinten ingkang kaping 298 utawi 299 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

  • 1945-Sakuthu ndharataken 6.000 wadya saking Dhivisi 23 ingkang dipunpimpin déning Brigadhir Jendral Mallaby ing Surabaya kanggé nglucuti wadya Jepang.
  • 1945 – Infantri angka 49 Inggris dumugi Indonésia dipun-pandhégani déning Jendral Mallaby.
  • 1965 – Kesatuan Aksi Mahasiswa Indonésia (KAMI) mawujud.

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

24 Oktober-25 Oktober-26 Oktober