Tuduhaké menu pokok

25 September punika dinten ingkang kaping 268 utawi 269 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

24 September – 25 September – 26 September