Tuduhaké menu pokok

24 September punika dinten ingkang kaping 267 utawi 268 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

23 September – 24 September – 25 September