Tuduhaké menu pokok

29 April punika dinten ingkang kaping 119 utawi 120 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

  • 29 April 2011 Pawiwahan Pangéran William saking Karajan Manunggal lan Kate Middleton kalaksanan ing Gréja Westminster Abbey, London, Inggris.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    Dinten Riyadi saha Dinten AgengBesut

    Kapurih Mangga Ugi DipunpriksaniBesut

    28 April – 29 April – 30 April