29 Novèmber

tanggal

29 November punika dinten ingkang kaping 333 utawi 334 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

1975-Yoyo (musisi)

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit