30 Januari

tanggal

30 Januari punika dinten ingkang kaping 30 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

  • 1649-Raja Charles I saking Inggris.

RiyayaEdit

Uga delengenEdit