Tuduhaké menu pokok

6 November punika dinten ingkang kaping 310 utawi 311 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

  • 1999-Ing référèndhum tiyang Australia mutusaken tetep taksih purun gadhah Ratu Elizabeth II dados kepala nagara.

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

5 November-6 November-7 November