Tuduhaké menu pokok

7 Mèi punika dinten ingkang kaping 127 utawi 128 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut