9 Juni punika dinten ingkang kaping 160 utawi 161 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

8 Juni – 9 Juni – 10 Juni