Tuduhaké menu pokok

10 Juni punika dinten ingkang kaping 161 utawi 162 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatosBesut

  • 10 Juni 2012 Juru balap pit Azad University Cross Team asal Spanyol, Oscar Pujol Munoz tampil minangka juwara umum Tour de Singkarak 2012.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    9 Juni – 10 Juni – 11 Juni