Adiwerna, Tegal

Adiwerna iku kacamatan ing Kabupatèn Tegal.[1]

Adiwerna
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiAdiwerna
Adiwerna kapernah ing Jawa Tengah
Adiwerna
Adiwerna
Adiwerna kapernah ing Indonesia
Adiwerna
Adiwerna
Koordhinat: 6°56′11″S 109°06′37″E / 6.93626°S 109.11014°E / -6.93626; 109.11014Koordhinat: 6°56′11″S 109°06′37″E / 6.93626°S 109.11014°E / -6.93626; 109.11014
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
Kodhe laladan
administrasi
33.28.11

Réferènsi Besut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.