[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mimika {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Agimuga, Mimika
Nagara Indonésia

Agimuga iku dhistrik ing Kabupaten Mimika Propinsi Papua.

Kabupaten Mimika