Tuduhaké menu pokok
Kanggo panrapan liya, mangga mirsani Papua (disambiguasi)
Provinsi Papua
Coat of arms of Papua.svg
Lambang Papua
Sesanti: Karya Swadaya
Péta Papua ing Indonésia
Dina Dadi: 1 Mèi 1963 (direbut saka Walanda)
Kutha krajan: Jayapura
Gubernur: Barnabas Suebu
Jembar
 - Total:

420.540 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

26 Kabupatèn lan 1 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 4.500.000 Jiwa
+/- 800 / km²
Suku bangsa: Suku Aitinyo, Suku Aefak, Suku Asmat, Suku Agast, Suku Dani lan liyané
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: basa Indonésia lan liyané
Zona Wektu: UTC+9 (WIT)
Provinsi Papua
Ijo = Provinsi Papua

Provinsi Papua iku katata sajeroning 26 kabupatèn lan 1 kutha. Kutha krajané ya iku Jayapura, kutha-kutha liyané: Merauke lan liyané.

Daerah Tingkat IIBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut