Tuduhaké menu pokok
Kutha Jayapura
Lambang Kutha Jayapura
Lambang Kutha Jayapura
Jayapura3.jpg
Katrangan cekak
Provinsi: Papua
Jembar: 9,4 km²
Padunung: 172.723 (2000)
Situs wèb resmi: www.jayapura.go.id
Pulitik
Walikutha: ...

Kutha Jayapura iku kutha ing Indonésia lan uga kutha krajan Provinsi Papua, Indonésia. Jembar wewengkon kutha ya iku 9,4 km².

GéografiBesut

Lintang kidul lan 141° Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kutha Jayapura ketata saking 4 dhistrik lan désa/kampung/kalurahan. Distrik-dhistrik ing Kutha iki ya iku:

  1. Abepura
  2. Jayapura Selatan
  3. Jayapura Utara
  4. Muara Tam
  5. Heram

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut