Kabupatèn Biak Numfor

kabupatèn ing Indonésia
Kabupatèn Biak Numfor
Lambang Kabupatèn Biak Numfor
Sesanti: "Mantepake Kutha Jasa dadi Jembatan Emas Biak Sejahtera ing mbesuk"
91.06.00 Papua Biak Numfor
Dina Dadi:---
Kutha krajan:Kutha Biak
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 -Total:

2.610 km²
Distrik
 -Cacahe:

10 Distrik
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-106.932 (2000)
+/----jiwa/km²
Suku Bangsa:suku Biak lan liyané
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Biak Numfor iku kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Biak iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Numfor lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 29.658 km² utawa---hèktar.

Géografi besut

---Lintang kidul lan---Bujur wétan

Papréntahan besut

Kabupatèn Biak Numfor ketata saking 10 dhistrik,---désa/kalurahan. Distrik-dhistrik ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Biak Kulon
  2. Biak Kutha
  3. Biak Lor
  4. Biak Wétan
  5. Kepuloan Padaidio
  6. Numfor Kulon
  7. Numfor Wétan
  8. Samofa
  9. Warsa
  10. Yendidori

Deleng uga besut

Pranala njaba besut

Papua

Kabupatèn: Biak Numfor | Jayapura | Kapuloan Yapen | Keerom | Mamberamo Raya | Sarmi | Supiori | Waropen

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Papua