Biak Kulon, Biak Numfor

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Biak Numfor {{{nama dati2}}}]]

Biak Kulon, Biak Numfor
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.06.08 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Biak Kulon iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Biak Numfor Propinsi Papua.

Kabupatèn Biak Numfor