Tuduhaké menu pokok

Bujur wétan iku sajatiné garis khayal kang ngubungaké titik Kutub Lor karo Kutub Kidul ing sisih wétan planet Bumi. Sisi wétan bumi iku artiné panggonan ing sisih wétan rélatif dipirsani saka garis ujur 0 derajat kang ngliwati Greenwich ing cedhak London, Inggris.

Uga delengenBesut