Tuduhaké menu pokok

Lintang lor iku garis khayal kang diarani garis lintang ing bumi kang anané ing sisih lor garis Katulistiwa. Lintang lor iku nandake sudut antara posisi lintang karo garis katulistwa. Garis katulistiwa dhéwé iku posisiné ana ing bujur 0 derajat.

Uga delengenBesut