Bujur kulon iku sejatine garis khayal kang ngubungake titik Kutub lor karo Kutub kidul ing sisih kulon bumi. Pérangan sisih kulon bumi iku ana ing sisih wétan relatif dipirsani saka garis ujur 0 derajat kang ngliwati Greenwich - London, Inggris.

Uga delengenBesut