Kabupatèn Waropen

kabupatèn ing Indonésia
Kabupatèn Waropen
Lambang Kabupatèn Waropen
Lambang Kabupatèn Waropen
Sesanti: "---"
Barkas:Lokasi Kabupatèn Waropen.jpeg
Dina Dadi:
Kutha krajan: kutha Botawa
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 -Total:

16.723 km²
Distrik
 -Cacahe:

3 Distrik
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-22.234 (2000)
+/----jiwa/km²
Suku Bangsa: suku Baudi, suku Demisa, suku Wairate
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Waropen iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Botawa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:---, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 16.723 km² utawa---hèktar.

Géografi besut

---Lintang kidul lan---Bujur wétan

Papréntahan besut

Kabupatèn Waropen ketata saking 3 distrik,---désa/kampung/kalurahan. Distrik-distrik ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Masirei
  2. Waropen Atas
  3. Waropen Bawah

Pranala njaba besut

Kabupatèn Waropen, Papua

Distrik: Masirei | Waropen Atas | Waropen Bawah

Papua

Kabupatèn: Biak Numfor | Jayapura | Kapuloan Yapen | Keerom | Mamberamo Raya | Sarmi | Supiori | Waropen

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia