Waropen Bawah, Waropen

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Waropen {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Waropen Bawah, Waropen
Nagara Indonésia

Waropen Bawah iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Waropen Propinsi Papua.

Kabupatèn Waropen