Waropen Bawah, Waropen

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Waropen {{{nama dati2}}}]]

Waropen Bawah, Waropen
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.15.01 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Waropen Bawah iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Waropen Propinsi Papua.

Kabupatèn Waropen