Waropen Atas, Waropen

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Waropen {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Waropen Atas, Waropen
Nagara Indonésia

Waropen Atas iku dhistrik ing Kabupaten Waropen Propinsi Papua.

Kabupaten Waropen