Masirei, Waropen

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Waropen {{{nama dati2}}}]]

Masirei, Waropen
Nagara Indonésia

Masirei iku dhistrik (satingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Waropen Propinsi Papua.

DésaBesut